LORO relax fotel

Rendelésre is

LORO relax fotel

339 000 Ft

Loro pihenő szék

Mutatós, egyben praktikus  relax funkciós fotel, mely luxus minőségű pihenést kínál egy fárasztó nap után. Kivitelezésében megfelel a modern kor minden elvárásának, praktikumával hozzájárul a kellemes otthon töltött óráihoz.  Rendelhető valódi bőrrel, vagy különböző szövetekkel kárpitozva, az Ön igényeinek megfelelően.

Kategória: Címke:

Leírás

Loro relax fotel

Modern megjelenésű, magas minőségű pihenést kínáló relax szék, mely minden tekintetben megfelel a 21. század elvárásainak. Intelligens és innovatív technológiával készült, elektronikus vezérléssel több állásba állítható. Ez ideális választássá teszi mind a luxus minőséget kedvelők számára, mind fogyatékkal élők vagy idősek otthonába. Kerek krómozott talpazattal rendelkezik, mely megfelelő stabilitást biztosít a bútornak. A hatalmas kárpitválasztéknak köszönhetően, minden stílusú enteriőrbe beilleszthető. Rendelhető valódi bőr borítással is.
Kerekített, karfarésze jó alátámasztást kínál a karoknak, mindamellett mutatóssá is teszi a fotelt. Az ülés design varrásokkal díszített, mely biztosítja, hogy hogy hosszú időn át otthona elengedhetetlen darabja maradhasson.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.