LORO relax fotel

339 000 Ft

Loro pihenő szék

Mutatós, egyben praktikus  relax funkciós fotel, mely luxus minőségű pihenést kínál egy fárasztó nap után. Kivitelezésében megfelel a modern kor minden elvárásának, praktikumával hozzájárul a kellemes otthon töltött óráihoz.  Rendelhető valódi bőrrel, vagy különböző szövetekkel kárpitozva, az Ön igényeinek megfelelően.

Kategória: Címke:

Leírás

Loro relax fotel

Modern megjelenésű, magas minőségű pihenést kínáló relax szék, mely minden tekintetben megfelel a 21. század elvárásainak. Intelligens és innovatív technológiával készült, elektronikus vezérléssel több állásba állítható. Ez ideális választássá teszi mind a luxus minőséget kedvelők számára, mind fogyatékkal élők vagy idősek otthonába. Kerek krómozott talpazattal rendelkezik, mely megfelelő stabilitást biztosít a bútornak. A hatalmas kárpitválasztéknak köszönhetően, minden stílusú enteriőrbe beilleszthető. Rendelhető valódi bőr borítással is.
Kerekített, karfarésze jó alátámasztást kínál a karoknak, mindamellett mutatóssá is teszi a fotelt. Az ülés design varrásokkal díszített, mely biztosítja, hogy hogy hosszú időn át otthona elengedhetetlen darabja maradhasson.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.