VITTORIO ülőgarnitúra 3-2-1

Rendelésre is

VITTORIO ülőgarnitúra 3-2-1

335 000 Ft

Vittorio 3+2+puff garnitúra

240 cm x 90 cm-es háromszemélyes kanapé, 192 cm x 90 cm-es kétszemélyes kanapé és  76 cm x 64 cm-es puff együttese, attraktív formavilággal. Az íves, kagyló kialakítású kanapék kényelmes hullámrugós, habszivacsos felülettel rendelkeznek, ülésmagasságuk 44 cm, 85 cm-es komfortos támlával. A kárpit színét, minőségét, a lábak típusát, mind Ön választhatja kínálatunkból, hogy éke legyen otthonának.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

VITTORIO ülőgarnitúra

Arabella háromszemélyes sofa méretes fotója  

Nagy szövetválasztékkal hullámrugós felület szivacsos felület extra magas minőséggelfémből készült lábakkal börből is

Gyönyörű romantikus stílusban készült bútor-trio, mely egy fix háromszemélyes kanapéból, egy kétszemélyes kanapéból és egy puffból áll. Kitűnő választás azok számára, akiknek nem szükséges vendégágy funkció, sem ágyneműtartó a nappaliba, inkább előnyben részesítik a klasszikus formákat és szeretik kényelmesen tölteni a kávé melletti beszélgetéseket. A puff lábtartóként és dohányzóasztalként is megállja a helyét.
A bútorok megjelenését teljesen egyéniségére szabhatja, hatalmas kárpitválasztékunkból, akár valódi bőrből is. Rendelheti fém vagy fa lábakkal és plusz díszpárnákka (a díszpárnák a képen nem tartozéka)l, akár külön-külön is.
A kanapék íves formavilágát a díszvarrások és a kellemes magasságú kecses lábak tesznek elegánssá, a hátkárpitozásnak köszönhetően pedig bárhogyan elhelyezhetők a térben.

Elemenként is megrendelheti.A 3 személyes kanapé 195.000.- Ft-tól, a 2 személyes kanapé már 175.000.- Ft-tól, a puff 69.000.- Ft-tól megrendelhető üzletünkben egyenesen a gyártótól.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.