Rendelésre is

VITTORIO ülőgarnitúra 3-2-1

530 000 Ft

Vittorio 3+2+puff garnitúra

240 cm x 90 cm-es háromszemélyes kanapé, 192 cm x 90 cm-es kétszemélyes kanapé és  76 cm x 64 cm-es puff együttese, attraktív formavilággal. Az íves, kagyló kialakítású kanapék kényelmes hullámrugós, habszivacsos felülettel rendelkeznek, ülésmagasságuk 44 cm, 85 cm-es komfortos támlával. A kárpit színét, minőségét, a lábak típusát, mind Ön választhatja kínálatunkból, hogy éke legyen otthonának.

Leírás

VITTORIO ülőgarnitúra

Arabella háromszemélyes sofa méretes fotója  

Nagy szövetválasztékkal hullámrugós felület szivacsos felület extra magas minőséggelfémből készült lábakkal börből is

Gyönyörű romantikus stílusban készült bútor-trio, mely egy fix háromszemélyes kanapéból, egy kétszemélyes kanapéból és egy puffból áll. Kitűnő választás azok számára, akiknek nem szükséges vendégágy funkció, sem ágyneműtartó a nappaliba, inkább előnyben részesítik a klasszikus formákat és szeretik kényelmesen tölteni a kávé melletti beszélgetéseket. A puff lábtartóként és dohányzóasztalként is megállja a helyét.
A bútorok megjelenését teljesen egyéniségére szabhatja, hatalmas kárpitválasztékunkból, akár valódi bőrből is. Rendelheti fém vagy fa lábakkal és plusz díszpárnákka (a díszpárnák a képen nem tartozéka)l, akár külön-külön is.
A kanapék íves formavilágát a díszvarrások és a kellemes magasságú kecses lábak tesznek elegánssá, a hátkárpitozásnak köszönhetően pedig bárhogyan elhelyezhetők a térben.

Elemenként is megrendelheti.A 3 személyes kanapé 249.000.- Ft-tól, a 2 személyes kanapé már 225.000.- Ft-tól, a puff 89.000.- Ft-tól megrendelhető üzletünkben egyenesen a gyártótól.A díszpárnák csak illusztráció,nem a bútor tartozéka. Az ár alapszövettel értendő!

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.