COMO sarokkanapé

299 000 Ft

Como L alakú kanapé

268 cm x 179 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra, széles nagy ülésekkel, komfortos kartámasszal. Modern kivitelezése, és az általa nyújtott kényelem hozzájárul nappalija otthonossá tételéhez. Hatalmas szövetválasztékból megrendelhető, jobbos vagy balos állású kanapé, melyhez két két díszpárnát is adunk ajándékba.

Leírás

Como sarokkanapé

Catania sarokkanapé mozgó egységei

Catania sarokkanapé méretes fotója

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület műanyag lábakkal párnákkal együtt kínáljuk extra magas minőséggel

Méretek:

268 cm x 179 cm
Ülésmagasság: 40 cm
Fekvő felület (nyitva): 125 cm x 215 cm

Modern formavilágú sarokkanapé, melyen biztosan kellemes időt tölthet családi vagy baráti összejövetelek alkalmával. A széles, nagy ülések és felületek, lehetővé teszik, hogy ne csak ülve élvezze a kanapé nyújtotta komfortélményt, hanem kényelmesen el is nyújtózhasson rajta. A mély ülések gyermekek és felnőttek számára is ideálisak, melyek hullámrugó és hideg habszivacs kombinációjával készültek.

A sarokgarnitúra amellett, hogy ideális helyet biztosít a pihenésre, rendkívül mutatós, impozáns darabja lehet nappalijának. Szövetek széles kínálatából választhatja ki új kanapéját, akár valódi bőr kárpitozással, jobbos és balos állásban is.
A garnitúra vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is rendelkezik, így nem csak nappalija kellemes környezetéhez, de az ottmaradt vendégek elhelyezéshez is hozzájárul.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.