Rendelésre is

FANO sarokkanapé

389 000 Ft

Fano L alakú kanapé

Divatos megjelenésű, letisztult vonalvezetésű, 291 cm x 245 cm-es sarokkanapé, jobbos és balos állásban is.  Széles kárpitválasztékból állíthatja össze a legmutatósabb kombinációt, mely illik otthonába. Steppelt ülésekkel és párnázott támlarésszel készült, különleges kényelmet kínáló bútor, szögletes formákkal.

Leírás

Fano sarokkanapé

Ferro sarokkanapé méretes fotója

Méretek:

291 cm x 245 cm
ülésmagasság: 46 cm
támla magassága: 96 cm

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület műanyag lábakkal párnákkal együtt kínáljuk Különlegesen puha börből is

Gyönyörű, modern megjelenésű fix sarokkanapé, mely jobbos és balos állásban is elérhető. Szövetek széles kínálatából választhat, hogy megtalálja az otthonába legjobban illő színárnyalatokat, vagy valódi bőr kárpitot.
Az ülőfelület mutatós steppeléssel készült, mely nemcsak kellemessé teszi a pihenést, de hozzájárul a bútor hosszú élettartamához. A kárpit így nem nyúlik meg, kevésbé kopik a használat során.
A magas kényelmet az extra puha, hullámrugós, hideg habszivacsos felület biztosítja. A támlarész párnás kialakítású, a párnák könnyedén áthelyezhetők, vagy levehetőek, ha nagyobb ülőfelületre lenne szükség, vagy akár el is nyújtózhat raja.

Rendelhető hozzá,Puff 140 x 80 cm :107.000 Ft-tól

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.