FENIKS sarokkanapé

Rendelésre is

FENIKS sarokkanapé

333 000 Ft

Feniks ülőgarnitúra

265 cm x 217 cm-es L alakú komfortkanapé, mely szükség esetén 120 cm x 200 cm-es franciaággyá nyitható. Sokféle kárpitozással, bőrből is rendelhető, minden állásban. Letisztult formák és elegancia jellemzi. Kényelmi funkciójaként az állítható fejtámlák, a széles karfa és a nagy ülőfelület kiemelendő. Ágygéppel rendelkező, ágyneműtartóval is kérhető design bútor.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Feniks sarokkanapé

Foligno sarokkanapé mozgó elemei

Foligno sarokkanapé méretes fotója

Foligno sarokkanapé méretei

Méretek:

265 cm x 217 cm
ülésmagasság: 41 cm
támla magassága: 85 cm
fekvőfelület (nyitva): 120 cm x 200 cm

Nagy szövetválasztékkal hullámrugós felület szivacsos felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikon párnákkal együtt kínáljuk börből is

A mai kor minden elvárásának megfelelő sarokkanapé, mely kényelmi igényt kielégít. Széles, mély ülőfelülettel rendezik, melyek hullámrugó és hideg habszivacs kombinációjával készültek, ergonomikus háttámlája és széles karfarésze az Ön komfortérzetét szolgálják.  Mindezek felett állítható fejtámlákkal látták el a tervezők.
Ideális választás azok számára, akiknek a mindennapi kényelem mellett fontos az elegáns megjelenés és a diszkrét, letisztult formavilág.
Nagy szövetválasztékban rendelhető, valódi bőr kárpitozással is, jobbos és balos állásban egyaránt. Az alap modell ágynak nyitható, igény esetén ágyneműtartóval is kérhető, valamint díszpárnákat is vásárolhat hozzá.

 

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.