Rendelésre is

LOTTA elektromos relax sarokkanapé

499 000 Ft

Lotta ülőgarnitúra

270 cm x 230 cm-es L alakú kanapé, melynek síkkanapé változata is megtalálható kínálatunkban. Mutatós, fix állású komfortkanapé állítható fejtámlákkal, különlegesen puha ülésekkel és relax funkcióval. Rendelhető jobbos és balos állásban, rengeteg kárpitvariációban, valódi bőrből is.

FIGYELEM!

A termékkép illusztráció !  A bútor ára a funkcióktól- és a kárpit fajtájától függően változhat.

Leírás

Lotta sarokkanapé

La Specia sarokkanapé mozgó részei

La Specia sarokkanapé méretes fotója

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület Különlegesen puha fémből készült lábakkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

Méretek:

270 cm x 230 cm
ülésmagasság: 46 cm
Támla magassága: 90 cm

Mindenekelőtt a komfortos pihenést szolgáló fix sarokkanpapé, mely jobbos és balos állásban is rendelhető. Rendkívül kényelmes, nagy ülőfelületekkel rendelkezik, melyek különleges puhaságú hideg habszivacs és hullámrugó kombinációjával készültek. Extraként állítható fejtámlákkal és relax funkciós üléssel látták el. Ez a funkció a karfa külső részén található vezérlővel elektronikusan irányítható, az Önnek legkényelmesebb pozícióba állítható.
Masszív megjelenését lágyítják az elegáns króm lábak, a kanapé végében pedig praktikus tároló is található.  Nagy kárpitválasztékban, valódi bőrből is rendelhető, igény esetén kétszemélyes kanapéval kiegészítve garnitúraként is megvásárolható. Az összeállítások pontos áráról érdeklődjön üzletünkben.

Elérhető kivitel még 2 személyes dupla motoros relax funkciós síkkanapé.Mérete:200 x 95 cm.

Alapára: 459.000 Ft- tól !

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.