LUGANO sarokkanapé

Rendelésre is

LUGANO sarokkanapé

289 000 Ft

Lugano sarokgarnitúra

268 cm x 185 cm-es L alakú kanapé, impozáns kerekített formákkal. Fiatalos megjelenése mellett praktikusan franciaággyá nyitható, és hatalmas felnyitható ágyneműtartóval is rendelkezik. Mindkét állásban, az Ön elképzelése szerinti szín és szövetkombinációban rendelhető, hozzáillő díszpárnákkal.

Leírás

Lugano sarokkanapé

Modica sarokkanapé mozgó részei

Modica sarokkanapé méretes fotója

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület fémből készült lábakkal párnákkal együtt kínáljuk börből is

Méretek:

268 cm x 185 cm
ülésmagasság: 44 cm
támla magassága: 84 cm
fekvőfelület (nyitva): 120 cm x 205 cm

Kecses, íves vonalvezetésű sarokkanapé, melynek fő jellemzője az ízlésesség és a praktikum. A rendelkezésre álló széles szövetválasztékból mutatós, otthonába leginkább illő összeállítások választhatóak, akár többféle kárpittípus kombinációjával, vagy valódi bőr borítással is. A kanapé elérhető jobbos és balos állásban, hatalmas felnyitható ágyneműtartóval, könnyen nyitható vendégágy funkcióval.
Ön és családja maximális kényelméről a hideg habszivacsos, hullámrugós ülések és a hátnak megfelelő alátámasztást nyújtó, ideális dőlésszögű támlák biztosítják. A bútorhoz két áthelyezhető díszpárna is tartozik, melyek színe szintén kiválasztható.

Kínálatunkban talál a bútorcsaládhoz tartozó két- és háromszemélyes síkkanapét is.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.