RUSSI sarokkanapé

Rendelésre is

RUSSI sarokkanapé

293 000 Ft

Russi L alakú fix kanapé

 255 cm x 215 cm-es fix ülőgarnitúra, mely háromféle lábazattal rendelhető, mindkét állásban. Megjelenése minőséget és eleganciát tükröz. Minőségi, puha felületekkel rendelkező bútor, mely garantáltan kényelmes pihenést biztosít mindenki számára. Válasszon a széles kárpitkínálatból és tegye egyedivé új kanapéját.Valódi bőrből is megrendelheti 27  színben !

Leírás

Russi sarokkanapé

Vittoria sarokkanapé méretes fotója

Nagy szövetválasztékkal hullámrugós felület szivacsos felület Különlegesen puha extra magas minőséggel párnákkal együtt kínáljuk börből is

Méretek:

 255 cm x 215 cm
ülésmagasság: 43 cm
támla magassága: 90 cm

Exkluzív megjelenésű, fix ülőgarnitúra, melyben ötvöződik a modern kivitelezés és a hagyományos, letisztult elegancia. Magas minőségű bútor, különlegesen puha felületekkel, párnázott ülésekkel és támlarésszel. Rengetegféle kárpitozással választhatja ki álmai kanapéját, akár több szövet kombinációjával, vagy valódi bőr borítással is. A díszpárnák az ajánlat részét képezik, de plusz párnákat is kérhet hozzá. Magas, karcsú lábai háromféle variációban készülnek, melyek nemcsak a bútor kecsességét adják, de a takarítást is megkönnyítik alatta.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.