CREMONA U sarokkanapé

Rendelésre is

CREMONA U sarokkanapé

409 000 Ft

Cremona ülőgarnitúra

Nagy változatosságot kínáló sarokgarnitúra, kényelmi funkciókkal. Az állítható fej-, hát- és kartámaszok, a steppelt ülések kellemessé és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést. Több változatban, hatalmas kárpitválasztékkal, jobbos vagy balos állásban, L vagy U alakban is rendelhető kanapé, mely hátkárpitozásának köszönhetően bárhogy elhelyezhető az térben,  az Ön elképzése szerint.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Cremona U sarokkanapé

Carrara U sarokkanapé méretes fotója

U alakú kanapé méretei:

360 cm x 205 cm x 190 cm
ülésmagasság: 44 cm
támla magassága: 87 cm – 116 cm
fekvőfelület (nyitva): 195 x 135 cm

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikonállítható karfarészbörből is

 

Multifunkciós bútorcsalád, mely rendelhető többféle méretben, akár L, akár U alakú változatban is. Egyénre szabhatja kanapéját igény szerinti kárpitozással, valódi bőrből is, jobbos és balos állással, plusz deréktámaszokkal. A pontos árajánlatokért érdeklődjön telefonon vagy személyesen!
Minden változat ágyneműtartóval és vendégágy funkcióval rendelkezik. A bútorok kényelmes tűzött ülőfelülete szivacs és hullámrugó kombinációjával készült, az állítható ülésmélység, többállású fej és kartámaszok gondoskodnak Ön és családja maximális komfortérzetéről.
A sarokgarnitúrák hátsó kárpitozást is kaptak, így elhelyezésükben is nagy szabadságot kínálnak.
Az ár fejtámlák nélküli U alakú kanapét jelöli.

5 db állítható fejtámlával: 479.000.-tól
fejtámla /db ár: 15.000.-tól
fejtámla utólag: 17.000.-tól

 

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.