TORNATA U alakú kanapé

Rendelésre is

TORNATA U alakú kanapé

449 000 Ft

Tornata U alakú kanapé

Egyedi igények szerint rendelhető sarokkanapé, mindkét állásban, nagy szövetválasztékkal. Hagyományos stílusban, klasszikus kényelmet kínáló bútor, ágyneműtartóval és franciaágy funkcióval. Exkluzív monumentális megjelenésével elegánssá teszi és kitölti a négyterű nappalikat is, valamint komfortossá Ön és családja pihenését.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Tornata U alakú kanapé

A Tornata U alakú sarokkanapé tulajdonképpen egy bútorcsalád részét képezi, mely rengeteg variációban rendelhető.  Mind méretben, mind alakban, állásban kiválaszthatja a megfelelő kanapét otthonába, legyen szó L alakú, U alakú vagy síkkanapé változatról.
A chesterfield formavilággal rendelkező bútorok, luxust és stílusosságot árasztanak a maguk visszafogott eleganciájával. A gombokkal tűzött design támlák kényelmes alátámasztást biztosítanak a hátnak, melyet hullámrugóval és habszivaccsal készült ülések és hajlított komfortos karfák egészítenek ki.
Egyedileg kiválasztható szövettel, vagy valódi bőr kárpitozással is rendelhető bútorok, vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval.

Az U alakú alapmodellek mérete  255 cm x 327 cm  x  160 cm, de ez plusz elemekkel bővíthető.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.