MODICA 3-2 ülőgarnitúra

Rendelésre is

MODICA 3-2 ülőgarnitúra

225 000 Ft

Modica két és háromszemélyes síkkanapé

295 cm x 95 cm-es és 167 cm x 95 cm-es síkkanapé, impozáns kerekített formákkal, íves karfákkal. Fiatalos, modern megjelenésű bútorok, melyek kellemessé teszik az otthon töltött időt, kényelmessé a délutáni beszélgetéseket vagy esti pihenést.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Modica ülőgarnitúra 3-2

Modica 3 személyes kanapé méretei

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület fémből készült lábakkal párnákkal együtt kínáljuk börből is

Méretek:

Háromszemélyes kanapé: 295 cm x 95 cm
Kétszemélyes kanapé: 167 cm x 95 cm

ülésmagasság: 44 cm
támla magassága: 84 cm
karfa magassága: 75 cm

Kecses, íves vonalvezetésű két- és háromüléses síkkanapé, melyek fő jellemzője az ízlésesség és a kényelem. A rendelkezésre álló széles szövetválasztékból mutatós, otthonába leginkább illő összeállítások választhatóak, akár többféle kárpittípus kombinációjával, vagy valódi bőr borítással is. A kanapék megvásárolhatóak szettben, külön-külön, vagy a kínálatunkban szereplő, ugyanezen stílusú sarokgarnitúra kiegészítőjeként.
Ön és családja maximális kényelméről a hideg habszivacsos, hullámrugós ülések és a hátnak megfelelő alátámasztást nyújtó, ideális dőlésszögű támlák biztosítják. A bútorokhoz két-két áthelyezhető díszpárna is tartozik, melyek színe szintén kiválasztható.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.