RAVENNA sarokkanapé

Rendelésre is

RAVENNA sarokkanapé

387 000 Ft

Ravenna L ülőgarnitúra

286 cm x 256 cm-es, 120 cm x 200 cm-es franciaágynak nyitható, kihúzható, ágyneműtartóval rendelkező kanapé, klasszikus formákkal. Széles karfái, többállású fejtámlái és rugalmas ülései mind az Ön kellemes pihenését szolgálják. Válassza ki a legmegfélőbb kárpitozást bútorának, melyet jobbos és balos állásban is kérhet, valódi bőr huzattal is.
Váratlan vendégek elszállásosára is megoldást megoldást nyújtó, fiókos tárolórekesszel ellátott sarokkanapé, melyből U alakú, vagy síkkanapé változat is rendelhető.

  • Leírás
  • Kérdése van a bútorról?
  • Cetelem áruhitel

Leírás

Ravenna sarokkanapé

Ravenna sarokkanapé mozgó részei

Ravenna sarokkanapé méretes fotója

hullámrugós felület szivacsos felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

Méretek:

286 cm x 256 cm
ülésmagassága: 42 cm
támla magassága: 78 cm
fekvőfelület: 120 cm x 200 cm

Modern vonalvezetésű, mutatós sarokgarnitúra, mely kiképzésével a maximális komfortérzetet szolgálja.
Széles kiképzésű üléseit ergonomikus háttámlák egészítik ki, a döntött karfák és az egyedileg állítható fejtámlák különleges komfortérzetet adnak a család minden tagjának. Ideális megoldás azok számára, akik a mindennapi kényelmet és az elegáns, diszkrét formákat részesítik előnyben. Praktikusságként vendégágy funkcióval és fiókos ágyneműtartóval is felszerelt kanapé, mely jobbos és balos állásban, vagy igény szerint U alakban is rendelhető. A bútorcsaládban található még két és háromszemélyes síkkanapé is. Széles kárpitkínálatunkból kiválaszthatja a nappalijába leginkább  illő színt, akár valódi bőrből is.

Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.