Asti sarokkanapé

454 000 Ft

Az Asti sarokgarnitúra vendégágynak nyitható, ágyneműtartós modern és stílusos sokkanapé amely egyedi színekben és anyagokban, 280 x 225 cm méretben rendelhető. A minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően nem csak gyönyörű de hosszútávon az ön kényelmét szolgáló sarok, amelyet akár jobbos akár balos kivitelben is megrendelheti otthonába !

Figyelem! A fotó illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően! A feltüntetett ár a bútor alap ára, alap árkategóriás kárpittal való megrendelésre vonatkozik!

Leírás

Asti sarokgarnitúra

Ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokkanapé amely 2 méretben, jobbos/balos kivitelben és MINDEN színben/kárpittal rendelhető. Egyenesen a gyárból! Akár valódi bőr huzattal is! A sarokkanapé 280 x 170 cm( ANIMÁCIÓBAN LÁTHATÓ)  míg a sarokgarnitúra 280 x 225 cm-es kivitelben kapható. Állítható fejtámláinak és a habszivaccsal plusz hullámrugókkal kiegészített ülőfelületnek köszönhetően az  Asti sarokgarnitúra tökéletes kényelmet biztosít tulajdonosának. A felnyíló ágyneműtartó hatalmas tárolási lehetőségeket, míg az ágygépesített kinyitható vendégágy extra fekvőfelületet biztosít. A vendégágy kinyitott állapotban 225 x 123 cm. A kanapéhoz  puff is rendelhető.  Az ülőfelület magassága 42 cm. A karfa magassága a földtől 58 cm, míg a bútor teljes magassága a fejtámlák állásától függően 77-95 cm. A megadott ár a nagyobb méretű kivitelre értendő  280 x 225 cm.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.