Bőr ülőgarnitúra

Bőr ülőgarnitúra

A bőr az értékállóság és az elegancia tulajdonságát adományozza garnitúráinknak. Válasszon Long Life minősítésű, vagyis hosszú élettartamot garantáló bőrhuzatokat.

 • ADELINA sík kanapé

  Adelina kanapé – bőrből is

  204 cm x 100 cm-es, dupla funkciós kisméretű kanapé modern, fiatalos formavilággal. Könnyedén a támla döntésével franciaággyá alakítható, melynek fekvőfelülete 150 x 200 cm. Különböző kárpitozással, akár bőrből is rendelhető, így biztosan megtalálja az otthonába legjobban illő darabot.

  170 000 Ft
 • ANDRIA sarokgarnitúra

  Andria sarokkanapé

  280 cm x 170 cm-es L alakú kanapé, modern díszvarrásokkal fém lábakon. Különleges minőségben készült bútor, mely teljes felületén kárpitozott, ezzel nagy szabadságot adva elhelyezésének. A szivacsos, hullámrugós ülések az állítható fejtámlákkal párosítva különleges kényelmet biztosítanak a pihenéshez az egész család számára.
  Praktikus ágynak nyitható ülőgarnitúra, hatalmas, felnyitható ágyneműtartóval.

  285 000 Ft
 • ARABELLA ülőgarnitúra 3-2-1

  Arabella kanapéegyüttes

  240 cm x 90 cm-es háromszemélyes kanapé, 192 cm x 90 cm-es kétszemélyes kanapé és  76 cm x 64 cm-es puff együttese, attraktív formavilággal. Az íves, kagyló kialakítású kanapék kényelmes hullámrugós, habszivacsos felülettel rendelkeznek, ülésmagasságuk 44 cm, 85 cm-es komfortos támlával. A kárpit színét, minőségét, a lábak típusát, mind Ön választhatja kínálatunkból, hogy éke legyen otthonának.

  335 000 Ft
 • BARI sarokkanapé

  275 cm x 225 cm-es, vadonatúj designban készült sarokgarnitúra jobbos és balos állásban is. Válaszható lábazattal és kárpitozással, bőrből is rendelhető. Állítható fejtámaszai és különleges karfarésze gondoskodik a család maximális kényelméről, de a vendégek elhelyezésében is segítségére lesz, higyen ágynak nyitható és ágyneműtartóval is rendelkezik.

  345 000 Ft
 • BERGAMO sarokkanapé

  Bergamo ülőgarnitúra

  220 cm x 238 cm-es, fix sarokkanapé, mely mindkét állásban, hatalmas szövetválasztékban rendelhető. Az extra puha felületek, magas minőségű kidolgozás és az elegáns megjelenés egyszerre jelennek meg a kanapéban, mely akár valódi bőrből kárpitozással is válaszható.

  255 000 Ft
 • BRESCIA sarokkanapé L vagy U alakban

  Brescia L vagy U alakú ülőgarnitúra

  A sarokgarnitúrák egy multi funkciós bútorcsalád részei, melyek több állásban, formában és széles spektrumú kárpitválasztékban rendelhetőek. Állítsa össze az igényei és nappalijának adottságai alapján a legideálisabb  ülőgarnitúrát. Akár vendégágyra van szüksége, akár dupla ágyneműtartóra talál megfelelő  összeállítást. Ugyanezt a kényelmet és designt kínálatunkban lábtartó, puff, fotel és síkanapék is képviselik, a pontos árakról és összeállításokról érdeklődjön telefonon.

  285 000 Ft
 • BRESCIA ülőgarnitúra 3-2-1

  Brescia kanapépáros fotellel

  Az ülőgarnitúra egy multi funkciós bútorcsalád részét képezi, melynek egységei több formában és széles spektrumú kárpitválasztékban rendelhetőek. Állítsa össze az igényei és nappalijának adottságai alapján a legideálisabb  ülőgarnitúrát. Tegye egyedivé és egységessé otthonát, legyen szó nappaliról vagy vendégszobáról. Ugyanezt a kényelmet és designt kínálatunkban lábtartó, puff, L és U alakú sarokkanapék is képviselik, a pontos árakról és összeállításokról érdeklődjön telefonon.

  385 000 Ft
 • BRINDISI sarokkanapé

  Brindisi L alakú ülőgarnitúra

  230 cm x 170 cm-es, modern megjelenésű ülőgarnitúra, mely ágyneműtartóval is rendelkezik. Egyszerű mozdulatokkal ággyá nyitható így vendégszobába, ifjúsági szobákba is nagyszerű választás. Az Ön igényeinek megfelelően megrendelheti bármilyen állásban, többféle szövettel, vagy valódi bőrrel kárpitozva is.
  Letisztult formavilágú, praktikus bútordarab, jól kihasználható kisebb terekben is.

  235 000 Ft
 • CARRARA sarokkanapé

  Carrara ülőgarnitúra

  Nagy változatosságot kínáló sarokgarnitúra, kényelmi funkciókkal. Az állítható fej-, hát- és kartámaszok, a steppelt ülések kellemessé és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést. Több változatban, hatalmas kárpitválasztékkal, jobbos vagy balos állásban, L vagy U alakban is rendelhető kanapé, mely hátkárpitozásának köszönhetően bárhogy elhelyezhető az térben,  az Ön elképzése szerint.

  295 000 Ft
 • CARRARA U sarokkanapé

  Carrara ülőgarnitúra

  Nagy változatosságot kínáló sarokgarnitúra, kényelmi funkciókkal. Az állítható fej-, hát- és kartámaszok, a steppelt ülések kellemessé és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést. Több változatban, hatalmas kárpitválasztékkal, jobbos vagy balos állásban, L vagy U alakban is rendelhető kanapé, mely hátkárpitozásának köszönhetően bárhogy elhelyezhető az térben,  az Ön elképzése szerint.

  345 000 Ft
 • CATANIA sarokkanapé

  Catania L alakú kanapé

  268 cm x 179 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra, széles nagy ülésekkel, komfortos kartámasszal. Modern kivitelezése, és az általa nyújtott kényelem hozzájárul nappalija otthonossá tételéhez. Hatalmas szövetválasztékból megrendelhető, jobbos vagy balos állású kanapé, melyhez két két díszpárnát is adunk ajándékba.

  245 000 Ft
 • FELISA sarokkanapé

   

  271 cm x 179 cm-es, 

  255 000 Ft
 • FERRO sarokkanapé

  Ferro L alakú kanapé

  Divatos megjelenésű, letisztult vonalvezetésű, 291 cm x 245 cm-es sarokkanapé, jobbos és balos állásban is.  Széles kárpitválasztékból állíthatja össze a legmutatósabb kombinációt, mely illik otthonába. Steppelt ülésekkel és párnázott támlarésszel készült, különleges kényelmet kínáló bútor, szögletes formákkal.

  305 000 Ft
 • FIORELLA relax sarokkanapé

  Fiorella ülőgarnitúra

  270 cm x 230 cm-es, ágyneműtartós L alakú kanapé, letisztult modern makrovilággal. Különlegesen puha felületei, egyedileg állítható fejtámlái biztosítják a maximális pihenést rajta, extraként pedig külön vezérelhető relax üléssel is felszerelték. Kimagasló minőségben készült bútor igény szerinti kárpitozással és állásban.

  365 000 Ft
 • FOLINGO sarokkanapé

  Foligno ülőgarnitúra

  265 cm x 217 cm-es L alakú komfortkanapé, mely szükség esetén 120 cm x 200 cm-es franciaággyá nyitható. Sokféle kárpitozással, bőrből is rendelhető, minden állásban. Letisztult formák és elegancia jellemzi. Kényelmi funkciójaként az állítható fejtámlák, a széles karfa és a nagy ülőfelület kiemelendő. Ágygéppel rendelkező, ágyneműtartóval is kérhető design bútor.

  295 000 Ft
 • GIANCARLO 3+1 ülőgarnitúra

  Giancarlo ülőgarnitúra

  Igény szerinti méretekben, funkciókkal és kárpitozással rendelhető ülőgarnitúra a finom elegancia jegyében.

  A különböző variációk pontos árairól érdeklődjön telefonon vagy személyesen! Alap ajánlatunkban egy három személyes kanapé és egy relax fotel szerepel.

  A bútorok kifinomult megjelenése mellett a komfort funkciók sem maradnak el. A széles ülések hideg habszivacs és hullámrugó kombinációjával készültek, a többállású fejtámlák és a komfortos karfák szolgálják Ön és családja maximális kényelmét.

  365 000 Ft
 • GIANCARLO sarokkanapé

  Giancarlo ülőgarnitúra

  Igény szerinti méretekben, funkciókkal, állásban és kárpitozással rendelhető sarokgarnitúra a finom elegancia jegyében.

  A különböző variációk pontos árairól érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

  A sarokkanapék kifinomult megjelenése mellett komfort funkciói sem maradnak el. A széles ülések hideg habszivacs és hullámrugó kombinációjával készültek, a többállású fejtámlák és a komfortos karfák gondoskodnak róla, hogy megtalálja a legkényelmesebb pozíciót az esti mozizás, vagy délutáni beszélgetések alkalmával.

  295 000 Ft