CREMONA sarokkanapé

409 000 Ft

Cremona ülőgarnitúra

Nagy változatosságot kínáló sarokgarnitúra, kényelmi funkciókkal. Az állítható fej-, hát- és kartámaszok, a steppelt ülések kellemessé és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést. Több változatban, hatalmas kárpitválasztékkal, jobbos vagy balos állásban, L vagy U alakban is rendelhető kanapé, mely hátkárpitozásának köszönhetően bárhogy elhelyezhető az térben,  az Ön elképzése szerint.

Leírás

Cremona sarokkanapé

Carrara sarokkanapé mozgó egységei

Carrara L sarokkanapé méretes fotója

L alakú kanapé méretei:

271 cm x 205 cm
ülésmagasság: 44 cm
támla magassága: 87 cm – 116 cm
fekvőfelület (nyitva): 195 x 135 cm

Ára: 369.000 Ft-tól (képen szürke színű,fejtámlák nélkül)

 

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikonállítható karfarészbörből is

 

Multifunkciós bútorcsalád, mely rendelhető többféle méretben, akár L, akár U alakú változatban is. Egyénre szabhatja kanapéját igény szerinti kárpitozással, valódi bőrből is, jobbos és balos állással, plusz deréktámaszokkal. A pontos árajánlatokért érdeklődjön telefonon vagy személyesen!
Minden változat ágyneműtartóval és vendégágy funkcióval rendelkezik. A bútorok kényelmes tűzött ülőfelülete szivacs és hullámrugó kombinációjával készült, az állítható ülésmélység, többállású fej és kartámaszok gondoskodnak Ön és családja maximális komfortérzetéről.
A sarokgarnitúrák hátsó kárpitozást is kaptak, így elhelyezésükben is nagy szabadságot kínálnak.A nagyobb L alakú kanapé mérete:190 cm x 306 cm(Kék színű)ára: 379.000 Ft-tól. Az ár fejtámlák nélkül a 190 x 306 cm  kanapét jelöli.

Fejtámla 1 db ára: 19.000 Ft

 

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.