SIDOLO sarokkanapé

325 000 Ft

Sidolo ülőgarnitúra, két méretben

230 cm x 165 cm-es L alakú sarokkanapé jobbos és balos állásban is. Igény esetén  245 cm x 203 cm-es verzióban is megrendelhető, melynek áráról tájékozódjon személyesen. Magas lábai fémből készültek, míg felülete hullámrugóval és habszivaccsal borított. Az állítható fejtámlák maximális kényelmet biztosítanak a pihenéshez. Nagy szövetválasztékban rendelhető bútor, hátkárpitozással.

Leírás

Sidolo sarokkanapé

Sassari sarokkanapé méretes fotója

Sassari mini sarokkanapé méretes fotója

Sassari maxi sarokkanapé méretes rajza

 hullámrugós felület szivacsos felület fémből készült lábakkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel

Különböző nagyságban rendelhető, gyönyörű, komfortkanapé, kényelmi funkcióval. Ülésmagassága: 42 cm, a támla magassága: 93 cm, a kisebb változata 230 cm x 165 cm, de elérhető nagyobb 245 cm x 203 cm-es méretben is. A pontos árakról érdeklődjön üzletünkben!
A sarokkanapé modern formavilággal és magas fém lábakkal rendelkezik, ülései rugalmas hullámrugós habszivaccsal borítottak. Az állítható fejtámaszok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a pihenéshez legideálisabb pozícióját rajta. Hatalmas kárpitkínálatunkból választva pedig nappalija igazi éke lehet. Jobbos és balos állásban is rendelhető ez a teljes felületén kárpitozott bútor, így bárhogyan elhelyezhető a térben.A megadott ár a kisebb 230 x 165 cm méretre alapszövettel értendő.

A 245 x 203 cm változat : 349.000 Ft- tól rendelhető!

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.