Sarokkanapé

A sarokkanapé kínálatunkról

Széles választékban kínáljuk a mai kor legfelkapottabb bútorát, az L alakú ülőgarnitúrákat! Nem csak divatosak, de a lehető legjobb tér kihasználtságot is adják. Többféle fazon és szín közül válogathat, sőt számos általunk kínált sarokgarnitúrát a saját igényeire szabhat amennyiben a készleten lévő szín, állás nem megfelelő az Ön számára!

 • ALAINE sarokkanapé

  ALAINE sarokkanapé
  275 cm x 205 cm, modern vonalvezetésű ágynak nyitható sarokgarnitúra hatalmas ágyneműtartóval.

  Az akciós színekről érdeklődjön telefonon, vagy látogasson el üzletünkbe!

  245 000 Ft 215 000 Ft
 • ALESSANDRA sarokkanapé

  Alessandra ülőgarnitúra

  Letisztult, modern formavilágú komfort kanapé, extra puha felületekkel, kényelmes, állítható fejtámlákkal. Nagy színválasztékban, akár valódi bőr kárpitozással, mindkét állásban rendelhető bútor felnyitható ágyneműtartóval.
  Egyszerű mozdulattal franciaággyá alakítható, hátkárpitozással rendelkező bútor mutatós varrásokkal, minőségi fém lábakkal.
  Mérete: 280 cm x 240 cm

  295 000 Ft
 • ALVEARE sarokkanapé

  Alveare ülőgarnitúra

  220 cm x 265 cm-es L alakú kanapé, mely jobbos és balos állásban is rendelhető, választható kárpitozással. Gyönyörű vonalvezetésű, praktikus és kényelmes bútor. Ágyneműtartóval, ágygéppel és több állású fejtámlával rendelkezik.

  305 000 Ft
 • Andalúzia L alakú kanapé

  Andalúzia sarokkanapé

  Gyönyörű, magas háttámlás ülőgarnitúra, 240 cm X 205 cm-es méretben, mely különböző elemekkel bővíthető, sokféle változatban összeállítható. Nagy kárpitválasztéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az egyéniségéhez és nappalijához legjobban illő árnyalatot, sőt valódi bőr kárpittal jobbos és balos állásban is rendelhető.
  Praktikus, 120 cm x 175 cm-es fekvőfelületű ágynak nyitható, térben is elhelyezhető, kerekített formavilággal rendelkező L alakú kanapé fém lábakon.
  Kínálatunkban megtalálható síkkanapé és fotel változatban is, valamint kiegészítő díszpárnák is rendelhetőek hozzá.

  275 000 Ft
 • ANDRIA sarokgarnitúra

  Andria sarokkanapé

  280 cm x 170 cm-es L alakú kanapé, modern díszvarrásokkal fém lábakon. Különleges minőségben készült bútor, mely teljes felületén kárpitozott, ezzel nagy szabadságot adva elhelyezésének. A szivacsos, hullámrugós ülések az állítható fejtámlákkal párosítva különleges kényelmet biztosítanak a pihenéshez az egész család számára.
  Praktikus ágynak nyitható ülőgarnitúra, hatalmas, felnyitható ágyneműtartóval.

  285 000 Ft
 • AVELLION sarokkanapé

  Avellion ülőgarnitúra

  275 cm x 225 cm-es sarokgarnitúra, mely tökéletesen megfelel a mai trendeknek. Ötvözi magában a stílust a praktikát és a kényelmet. Minden oldalán teli kárpitozású kanapé, így bárhogy elhelyezheti a nappalijában, a hely adottságaihoz mérten. Széles színválasztékban rendelhető, bármely állásban, akár valódi bőr borítással is. Nagy ágyneműtartója felfelé nyitható, valamint a beépített ágygép segítségével 205 cm x 135 cm-es fekvőfelületű ággyá nyitható.

  325 000 Ft
 • BARI sarokkanapé

  275 cm x 225 cm-es, vadonatúj designban készült sarokgarnitúra jobbos és balos állásban is. Válaszható lábazattal és kárpitozással, bőrből is rendelhető. Állítható fejtámaszai és különleges karfarésze gondoskodik a család maximális kényelméről, de a vendégek elhelyezésében is segítségére lesz, higyen ágynak nyitható és ágyneműtartóval is rendelkezik.

  345 000 Ft
 • BARLETTA sarokkanapé

  Barletta ülőgarnitúra

  Impozáns, design kanapé, mely magas korfontélményt kínál. Áthelyezhető fejtámlákkal és állítható karfával rendelkező bútor, mely több méretben, L és U alakban is rendelhető, bőr vagy szövetkárpitozással egyaránt. Minden modell egyszerűen ággyá nyitható, valamint felnyitható ágyneműtartóval is felszerelt változatban kérhető, jobbos és balos állásban is.

   

  275 000 Ft
 • BARON sarokkanapé

  BARON sarokkanapé

  250 cm x 205 cm, modern elegancia jegyében készült, letisztult vonalvezetésű JOBBOS állású sarokkanapé. Kiváló szürke szövettel készült, elegáns kanapé akár az üzleti életbe is tökéletes választás!

  229 000 Ft 179 000 Ft
 • BERGAMO sarokkanapé

  Bergamo ülőgarnitúra

  220 cm x 238 cm-es, fix sarokkanapé, mely mindkét állásban, hatalmas szövetválasztékban rendelhető. Az extra puha felületek, magas minőségű kidolgozás és az elegáns megjelenés egyszerre jelennek meg a kanapéban, mely akár valódi bőrből kárpitozással is válaszható.

  255 000 Ft
 • BRESCIA sarokkanapé L vagy U alakban

  Brescia L vagy U alakú ülőgarnitúra

  A sarokgarnitúrák egy multi funkciós bútorcsalád részei, melyek több állásban, formában és széles spektrumú kárpitválasztékban rendelhetőek. Állítsa össze az igényei és nappalijának adottságai alapján a legideálisabb  ülőgarnitúrát. Akár vendégágyra van szüksége, akár dupla ágyneműtartóra talál megfelelő  összeállítást. Ugyanezt a kényelmet és designt kínálatunkban lábtartó, puff, fotel és síkanapék is képviselik, a pontos árakról és összeállításokról érdeklődjön telefonon.

  285 000 Ft
 • BRINDISI sarokkanapé

  Brindisi L alakú ülőgarnitúra

  230 cm x 170 cm-es, modern megjelenésű ülőgarnitúra, mely ágyneműtartóval is rendelkezik. Egyszerű mozdulatokkal ággyá nyitható így vendégszobába, ifjúsági szobákba is nagyszerű választás. Az Ön igényeinek megfelelően megrendelheti bármilyen állásban, többféle szövettel, vagy valódi bőrrel kárpitozva is.
  Letisztult formavilágú, praktikus bútordarab, jól kihasználható kisebb terekben is.

  235 000 Ft
 • CALGARY sarokkanapé

  CALGARY

  285 x 175 cm, állítható fejtámlás sarokgarnitúra erős szövetkárpittal. Kényelmes rugós ülőfelületének köszönhetően ki sem akar majd szállni belőle.

  199 000 Ft 164 000 Ft
 • CARRARA sarokkanapé

  Carrara ülőgarnitúra

  Nagy változatosságot kínáló sarokgarnitúra, kényelmi funkciókkal. Az állítható fej-, hát- és kartámaszok, a steppelt ülések kellemessé és egyénre szabhatóvá teszik a pihenést. Több változatban, hatalmas kárpitválasztékkal, jobbos vagy balos állásban, L vagy U alakban is rendelhető kanapé, mely hátkárpitozásának köszönhetően bárhogy elhelyezhető az térben,  az Ön elképzése szerint.

  295 000 Ft
 • CATANIA sarokkanapé

  Catania L alakú kanapé

  268 cm x 179 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós sarokgarnitúra, széles nagy ülésekkel, komfortos kartámasszal. Modern kivitelezése, és az általa nyújtott kényelem hozzájárul nappalija otthonossá tételéhez. Hatalmas szövetválasztékból megrendelhető, jobbos vagy balos állású kanapé, melyhez két két díszpárnát is adunk ajándékba.

  245 000 Ft
 • CESARO sarokkanapé

  CESARO sarokkanapé
  270 cm x 185 cm, exkluzív megjelenésű fiatalos, modern kanapé melyet könnyedén jobbos- balos állásúra is szerelhet, A CESARO ágynak nyitható, ágyneműtartós bútor, ajándék díszpárnákkal azonnal vihető!

  179 000 Ft
 • CÉZANNE sarokkanapé

  CÉZANNE sarokkanapé

  270 cm x 175 cm, rugós ülőfelületű sarokkanapé. A bútor többféle kárpittal rendelhető, az akciós ár a textilbőr / zsákszövet összeállításra vonatkozik.

  179 000 Ft 165 000 Ft