SPLIT sarokkanapé

319 000 Ft

Split ülőgarnitúra

312 cm x 223 cm-es sarokkanapé, melyből könnyed mozdulattal, pillanatok alatt 165 cm x 202 cm fekvőfelületű franciaágy varázsolható. Még éjjeliszekrényre sincs szükség, hisz praktikus kis pakolófelületet is rejt. Fiatalos, modern megjelenése, játékos praktikussággal párosul, mely átgondolt tervezés eredményeként született meg. Válassza ki a legmegfelelőbb kárpitozást, állást, hogy igazán egyedivé tehesse új bútorát.

Leírás

Split sarokkanapé

Santorini sarokkanapé mozgó részei

Santorini sarokkanapé méretes fotója

bonell rugós felület szivacsos felület párnákkal együtt kínáljuk fémből készült lábakkal Nagy szövetválasztékkal börből is

Méretek:

312 cm x 223 cm
ülésmagasság: 40 cm
támla magassága: 82 cm
fekvőfelület: 165 cm x 202 cm

Multifunkciós sarokkanapé, mely nappali- ,vagy hálószobabútorként is kitűnően megállja a helyét. A kerekek segítségével mozgatható ülőrész lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt kényelmes fekhelyet alakítson ki sarokkanapéjából, így garzonlakásokba is ideális választás. Még dohányzóasztal vagy éjjeliszekrény is kialakítható belőle.
Nem csak praktikus, mutatós modern bútordarab is, letisztult szögletes formavilággal. A henger alakú fém lábak légiessé teszik megjelenését, a megfelelő színkombinációt pedig kiválasztja széles kárpitkínálatunkból, valódi bőr borítással is.
rugós, szivacsos felületek állandó alvásra is tökéletes, kényelmes pihenést biztosítanak, a támlarész párnái pedig a bútor alapfelszerelését képezik. Természetesen plusz párnák rendelhetőek hozzá, kívánság szerinti huzattal. Elérhető jobbos és balos állásban egyaránt.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.