ROSSO U alakú kanapé

659 000 Ft

Rosso U ülőgarnitúra

 

Hatalmas, franciaágynak nyitható, kihúzható vagy felnyitható ágyneműtartóval rendelkező kanapé, klasszikus formákkal. Széles karfái,8 db többállású fejtámlái és rugalmas ülései mind az Ön kellemes pihenését szolgálják. Válassza ki a legmegfélőbb kárpitozást bútorának, melyet jobbos és balos állásban is kérhet, valódi bőr huzattal is.
Váratlan vendégek elszállásosára is megoldást megoldást nyújtó U alakú kanapé, melyből kétféle L alak, vagy síkkanapé változat is megtalálható kínálatunkban.

Leírás

Rosso U alakú kanapé

 

hullámrugós felület szivacsos felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

Modern vonalvezetésű, mutatós sarokgarnitúra, mely kiképzésével a maximális komfortérzetet szolgálja.
Széles kiképzésű üléseit ergonomikus háttámlák egészítik ki, a döntött karfák és az egyedileg állítható 8 db fejtámla különleges komfortérzetet ad a család minden tagjának. Ideális megoldás azok számára, akik a mindennapi kényelmet és az elegáns, diszkrét formákat részesítik előnyben. Praktikusságként vendégágy funkcióval és fiókos vagy felnyitható ágyneműtartóval is felszerelt kanapé, mely jobbos és balos állásban, vagy igény szerint L alakban is rendelhető. A bútorcsaládban található még két és háromszemélyes síkkanapé is. Széles kárpitkínálatunkból kiválaszthatja a nappalijába leginkább  illő színt, akár valódi bőrből is.

A megadott ár,alapszövetre értendő!

Méretek:  225 cm x 350 cm x 256 cm

ülésmagassága: 42 cm
támla magassága: 78 cm

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.