GENOVA 3+1 ülőgarnitúra

Rendelésre is

GENOVA 3+1 ülőgarnitúra

365 000 Ft

Genova ülőgarnitúra

Igény szerinti méretekben, funkciókkal és kárpitozással rendelhető ülőgarnitúra a finom elegancia jegyében.

A különböző variációk pontos árairól érdeklődjön telefonon vagy személyesen! Alap ajánlatunkban egy három személyes kanapé és egy relax fotel szerepel.

A bútorok kifinomult megjelenése mellett a komfort funkciók sem maradnak el. A széles ülések hideg habszivacs és hullámrugó kombinációjával készültek, a többállású fejtámlák és a komfortos karfák szolgálják Ön és családja maximális kényelmét.

Leírás

Genova ülőgarnitúra

Giancarlo 3 személyes kanapé mozgó részei

Több méretben, egyéni összeállításban rendelhető ülőgarnitúra, az alap ajánlat egy háromszemélyes síkkanapét és egy motoros relax fotelt tartalmaz.  De rendelhető a kanapéból kétszemélyes változat, lábtartó, sőt ugyanebből a bútorcsaládból kínálunk sarokkanapékat is, 4 különböző méretben  (a pontos árakról érdeklődjön üzletünkben).

Három személyes kanapé:

Giancarlo 3 személyes kanapé méretes rajzaKétszemélyes kanapé:

Giancarlo 2 személyes kanapé méretes fotója

Méretek:

Három személyes kanapé: 206 cm x 104 cm
Relax fotel: 116 cm x 105 cm
vagy 130 cm x 105 cm
Kétszemélyes kanapé: 176 cm x 105 cm
ülésmagasság: 42 cm
támla magassága: 95 cm

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület fémből készült lábakkal Különböző kárpitokkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

Az összeállítás egy több variációban rendelhető bútorcsalád tagja, mely gyönyörű, letisztult formavilágával eleganciát visz nappalijába. Az 
A szettek klasszikus megjelenésük mellett a minden funkciójukkal a kényelmet szolgálják. A mély, hullámrugós habszivacs borítású ülések, az állítható fejtámlák, a komfortos, széles karfák teszik ellenállhatatlanul kellemessé a pihenést. A relax fotelek motorikusan vezérelhető lábtartó funkcióval is kérhetőek.

Igény szerinti kárpitozással, valódi bőrből is rendelhető minden darab.
A garnitúra megjelenését igazán exkluzívvá teszik a finom kidolgozású, vékony lábak, melyek kecsességük ellenére tartósak és stabilan tartják a bútort.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.