GENOVA sarokkanapé

379 000 Ft

Genova sarokkanapé

Többféle méretekben, funkciókkal, állásban és kárpitozással rendelhető sarokgarnitúra a finom elegancia jegyében.

A különböző variációk pontos árairól érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

A sarokkanapék kifinomult megjelenése mellett komfort funkciói sem maradnak el. A széles ülések hideg habszivacs és hullámrugó kombinációjával készültek, a többállású fejtámlák és a komfortos karfák gondoskodnak róla, hogy megtalálja a legkényelmesebb pozíciót az esti mozizás, vagy délutáni beszélgetések alkalmával.A megadott ár ,alapszövetre a 280 x 170 cm-es ,ágynak nyitható,ágyneműtartós változatot jelöli.

Leírás

Genova sarokkanapé

 

 

Giancarlo sarokkanapé méretes fotója 1

 

Méretek:

  280 cm x 170 cm 
ülésmagasság: 42 cm
támla magassága: 95 cm
fekvőfelület (nyitva): 120 cm x 200 cm

Nagy szövetválasztékkal szivacsos felület hullámrugós felület fémből készült lábakkal Különböző kárpitokkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

A sarokgarnitúra egy rengeteg variációban rendelhető bútorcsalád tagja, mely gyönyörű, letisztult formavilágával eleganciát visz nappalijába.
A szettek klasszikus megjelenésük mellett a minden funkciójukkal a kényelmet szolgálják. A mély ülések, az állítható fejtámlák, a komfortos, széles karfák teszik ellenállhatatlanul kellemessé a pihenést.
Igény szerinti kárpitozással, valódi bőrből is rendelhető, jobbos és balos állásban, ágyneműtartós, kinyitható változatokban is.A megadott ár a 280 x 170 cm változatot alapszövettel értendő.
A garnitúra megjelenését igazán exkluzívvá teszik a finom kidolgozású, vékony lábak, melyek kecsességük ellenére tartósak és stabilan tartják a bútort.

 

 

Hasonló bútor az Asti.

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.