ROSSO sarokkanapé

479 000 Ft

Rosso L ülőgarnitúra

286 cm x 256 cm-es, 120 cm x 200 cm-es franciaágynak nyitható, kihúzható, ágyneműtartóval rendelkező kanapé, klasszikus formákkal. Széles karfái, többállású fejtámlái és rugalmas ülései mind az Ön kellemes pihenését szolgálják. Válassza ki a legmegfélőbb kárpitozást bútorának, melyet jobbos és balos állásban is kérhet, valódi bőr huzattal is.
Váratlan vendégek elszállásosára is megoldást megoldást nyújtó, fiókos tárolórekesszel ellátott sarokkanapé, melyből U alakú, vagy síkkanapé változat is rendelhető.

Leírás

Rosso sarokkanapé

Ravenna sarokkanapé mozgó részei

Ravenna sarokkanapé méretes fotója

hullámrugós felület szivacsos felület műanyag lábakkal állítható fejtámla ikon extra magas minőséggel börből is

Méretek:

286 cm x 256 cm
ülésmagassága: 42 cm
támla magassága: 78 cm
fekvőfelület: 120 cm x 200 cm

Kisebb L alakú sarokkanapé mérete:

286 cm x 225 cm,egy karfás 5 db állítható fejtámlával: 426.000 Ft-tól. Fix kivitelben:377.000 Ft-tól

Modern vonalvezetésű, mutatós sarokgarnitúra, mely kiképzésével a maximális komfortérzetet szolgálja.
Széles kiképzésű üléseit ergonomikus háttámlák egészítik ki, a döntött karfák és a 6 db egyedileg állítható fejtámla különleges komfortérzetet ad a család minden tagjának. Ideális megoldás azok számára, akik a mindennapi kényelmet és az elegáns, diszkrét formákat részesítik előnyben. Praktikusságként vendégágy funkcióval és fiókos ágyneműtartóval is felszerelt kanapé, mely jobbos és balos állásban, vagy igény szerint U alakban is rendelhető. A bútorcsaládban található még két és háromszemélyes síkkanapé is. Széles kárpitkínálatunkból kiválaszthatja a nappalijába leginkább  illő színt, akár valódi bőrből is.A megadott ár 459.000 Ft, alapszövetre értendő a 285 x 256 cm,ágyazható,ágyneműtartós változatban!A 285 x 256 cm Fix kivitel ára: 409.000 Ft-tól!

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.