Modica sarokkanapé

344 000 Ft

230 cm x 160 cm méretben, ágynak nyitható, ágyneműtartós kivitelben nem csak szemet gyönyörködtető és különleges, hanem igazán praktikus és helytakarékos megoldás is. Kényelmes rugós ülőfelülete és a levehető / áthelyezhető párnák tökéletes ellazulást ígérnek egy mozgalmas, munkával teli nap után. Jobbos és balos állásban, MINDEN színben és anyagban, akár VALÓDI BŐR kárpittal is rendelhető fiatalos sarok kanapé. Fekete vagy ezüst színű lábbal is megrendelhető.

230 cm x 160 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós jobbos és balos állásban, illetve a szivárvány minden színében egyedi kárpittal rendelhető, letisztult vonalú sarokgarnitúra díszpárnákkal.

Hullámrugós ülőfelületét hideghabszivacs borítja így nemcsak hosszútávú minőségi megoldást de kényelmes pihenést is nyújt. A két mozdulattal ággyá alakítható fekvőfelülete 198 x 134 cm ami kényelmes fekhelyet biztosít akár két személy számára is. Az ülőfelület magassága 45 cm.

Egyszerű, divatos megjelenése tökéletes választássá teszi a Modica sarokkanapét amennyiben egy minimál berendezésű nappaliba keres bútort. A mérhetetlen nagy szövetválasztékban biztosan talál megfelelő árnyalatot.

A megjelölt ár egy színű, alap kategóriás kárpittal értendő.

Kategória:

    Tegye fel kérdését, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.